Aan het woord - SVH Gerechtsdeurwaarders

Aan het woord

Onze klanten vertellen echte verhalen

Kunnen we u helpen? Bel of mail ons direct

Aan het woordVan Der Krabben Makelaardij

De S in SVH staat voor Seuren. Het is de achternaam van één van de grondleggers André Seuren. In de tijd dat hij met de scepter zwaaide, was Van der Krabben Makelaardij al opdrachtgever. “We gaan dus al zo’n dertig jaar terug”, benadrukt Joris Welten van het makelaarskantoor.

Aan het woordE-Flex personeelsdiensten

Plots had Evelyne Groote van E-Flex personeelsdiensten te maken met een opdrachtgever die niet betaalde. Natuurlijk wilde ze maar een ding: dat het snel opgelost werd. Zonder ook maar een greintje twijfel nam ze daarom contact op met SVH-jurist Ursula van der Linden.

Aan het woordVan der Ham Glasgroothandel

De traptreden, de deuren, de lift. Het tafelblad, de beelden én de lijst om de spiegel. Bij Van der Ham Glasgroothandel is alles van glas. Glashelder dus ook. Net zoals de afspraken die ze met hun klanten maken. Toch ontkomen ze er niet aan: sommige rekeningen worden niet voldaan.

SuccesverhaalBunyamin

Ding dong. De bel gaat. Bunyamin wandelt de trap af en doet de deur open. Voor de zoveelste maal ziet hij een deurwaarder staan… “Maar deze keer een leuke vrouw”, vertelt hij nog altijd licht verbaasd over zijn ontmoeting met SVH-gerechtsdeurwaarder Cine van Heijnsbergen.

SuccesverhaalVera

Met wallen onder haar ogen verscheen Vera op haar werk. Haar focus en enthousiasme? Die waren al tijden verdwenen. En ook de brieven over loonbeslag vielen bij restaurant De Nieuwe Wereld op de mat. Haar werkgever Gert Jordaans vroeg aan Vera wat er toch aan de hand was.