SVH Gerechtsdeurwaarders experts in schuldoplossingen

Plots had Evelyne Groote van E-Flex personeelsdiensten te maken met een opdrachtgever die niet betaalde. Natuurlijk wilde ze maar een ding: dat het snel opgelost werd. Zonder ook maar een greintje twijfel nam ze daarom contact op met SVH-jurist Ursula van der Linden.

We kennen elkaar van een ondernemersnetwerk”, legt Evelyne uit. “Toen ik haar ontmoette raakte ik al snel overtuigd van haar kwaliteiten, want ze is een kunstenaar met woorden. Alles wat ze zegt, snijdt hout. En elk woord zit boordevol overtuigingskracht. Ik word er bijna jaloers van als ik haar hoor praten.

Coulant, maar duidelijk

Sinds dat ene telefoontje is de samenwerking nooit gestopt. Vanzelfsprekend is Ursula degene die een teken krijgt als er een incassotraject gestart moet worden. “Maar voordat we het uit handen geven, hebben we er zelf álles aan gedaan”, verzekert Evelyne ons.

Daarna is het dus aan haar. En volgens Evelyne pakt ze de dossiers altijd uitstekend op. “Ze is coulant, maar duidelijk. Lukt het haar niet om een regeling te treffen? Dan wordt ze scherper. Ze gaat er stevig in, maar niet met de botte bijl. Zo ben ík ook niet. De manier waarop zij het aanpakt, past bij mij.”

Kundigheid geeft rust

Evelyne en Ursula hebben daar niet al te veel woorden voor nodig. En gelukkig voor Evelyne hoeven we niet vaker dan één keer per jaar in actie te komen. “Maar als het nodig is, kan ik blindelings op haar vertrouwen”, vertelt Evelyne. “Haar kundigheid geeft mij rust. Staan we voor de keuze: procederen of niet? Dan schat ze de winstkansen in en geeft ze een goed advies.”

De manier waarop Ursula het aanpakt, past bij me

Problemen voorkomen

Hoe dan ook, het is belangrijk dat Evelyne haar zaakjes zelf ook op orde heeft. Overeenkomsten moeten kloppen, net als voorwaarden en andere afspraken. Evelyne: “Als ik hierover wil sparren, kan ik altijd bij Ursula terecht. Problemen voorkomen is natuurlijk nóg beter. En ook daar word ik bij geholpen. Zo heeft ze een vaste procedure met me opgesteld. Deze hanteren we als we voor een nieuwe klant aan de slag gaan.”

‘Mevrouwtje de rechter’

“Toch is een gang naar de rechter soms onvermijdelijk”, vervolgt Evelyne die uit ervaring spreekt. “En daarover heb ik tot slot nog een mooie anekdote. We zaten samen in de rechtbank van ’s-Hertogenbosch. Ik zat mezelf op te vreten, Ursula was de rust zelve. Op een gegeven ogenblik zei onze tegenpartij: ‘Mevrouwtje de rechter, moet u eens goed luisteren…’. Ursula verroerde geen vin, maar schreef één woord op een papiertje: gewonnen!”

En waar kunnen we u mee helpen?

Minnelijke incasso

Heeft u herinneringen en aanmaningen verstuurd maar staat er nog steeds geen geld op uw rekening?

Lees verder

Gerechtelijke incasso

Als een betaling van de debiteur uitblijft, kunnen we een gerechtelijke incasso starten.

Lees verder

Juridisch advies

Heldere afspraken maken, deze communiceren én nakomen: hiermee kunt u conflicten vermijden.

Lees verder

Openstaande rekeningen?

Dat lossen we voor u op. Laat uw gegevens achter, dan bellen we u terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.