Kunnen we u helpen? Bel of mail ons direct

Als een betaling van de debiteur uitblijft, kunnen we een gerechtelijke incasso starten. Een van onze juristen staat u dan bij. Dit zijn experts op het gebied van goederen-, verbintenissen- en huurrecht.

De dagvaarding

Als gerechtsdeurwaarder brengen we de dagvaarding zelf uit. Daarin vragen we de rechter om de debiteur te veroordelen tot het betalen van:

  • De hoofdsom
  • De buitengerechtelijke incasso
  • De rente
  • De kosten van de gerechtelijke procedure

Het vonnis

Beide partijen krijgen de kans om uit te leggen waarom zij gelijk hebben. En vervolgens spreekt de rechter het vonnis uit. Hierin wordt aangegeven of de debiteur moet betalen. En zo ja, hoeveel. Ook maakt de rechter duidelijk wie voor de gerechtelijke kosten opdraait.

De executie

Onze deurwaarder gaat vervolgens met dit vonnis op pad: de executie. Natuurlijk wordt er in eerste instantie geprobeerd om de debiteur alsnog te laten betalen. Lukt dat weer niet? Dan kan er beslag worden gelegd. Bijvoorbeeld op goederen of loon.

Voorwerk

Voordat we naar de rechtbank gaan, pluizen we alles goed uit. We duiken in de afspraken. En onderzoeken bijvoorbeeld of er sprake is van contractbreuk.

Rollen omgedraaid

Wordt u door een opdrachtgever aangesproken en vindt u dat onterecht? Ook dan kunnen we u bijstaan. In dat geval geldt hetzelfde: reken op onze ervaring, kunde en betrokkenheid.

Openstaande rekeningen?

Dat lossen we voor u op. Laat uw gegevens achter, dan bellen we u terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.