SVH Gerechtsdeurwaarders experts in schuldoplossingen

De traptreden, de deuren, de lift. Het tafelblad, de beelden én de lijst om de spiegel. Bij Van der Ham Glasgroothandel is alles van glas. Glashelder dus ook. Net zoals de afspraken die ze met hun klanten maken. Toch ontkomen ze er niet aan: sommige rekeningen worden niet voldaan.

“Waar dat aan ligt?”, herhaalt administrateur Gerwin van den Broek de vraag. “Er zijn eigenlijk nooit discussies over onze leveringen of kwaliteit. Áls het voorkomt dat er niet betaald wordt, krijg ik simpelweg geen reactie op e-mails, telefoontjes of brieven. Dan kan ik niet anders dan het dossier overdragen aan SVH.”

Regelingen

We starten dan een kort en intensief traject om het geld alsnog snel op de rekening van Van der Ham te krijgen. Met de wetenschap dat vreemde ogen vaak dwingen. Blijkt ook dit verspilde moeite? Dan wordt de opdrachtgever in gebreke gesteld door gerechtsdeurwaarder Cine van Heijnsbergen.

Gerwin: “Normaalgesproken komt het niet zo vaak voor, maar toevallig zijn er op dit moment vijf openstaande posten. Gelukkig hebben we met drie van hen al een betalingsregeling getroffen.”

Het is fijn dat Cine altijd even met ons overlegd voordat ze actie onderneemt

Klantrelatie

De administrateur gebruikt het woord ‘gelukkig’, want Van der Ham is zuinig op haar klanten. “Het is dan ook fijn dat Cine altijd even met ons overlegd voordat ze actie onderneemt”, legt Gerwin uit. “Wat zo’n incassotraject met de klantrelatie doet? De meesten blijven klant, maar dan moeten ze ons vertrouwen wel terugwinnen. En een volgende keer betalen ze vooraf.”

Zeer tevreden

Terwijl Cine haar werk doet, kijkt Gerwin mee in de portal van SVH. Deze opent hij als hij op vrijdag toch de debiteurenlijst doorneemt. Dat is routine. En uit nieuwsgierigheid checkt hij de stand van zaken soms tussendoor. “Ideaal om via de portal op de hoogte te blijven”, stelt Gerwin. “Ik ben sowieso zeer tevreden over SVH.”

Gerwin werkt nu zo’n twee jaar bij Van der Ham, maar de samenwerking gaat al veel verder terug. “En wat mij betreft komen er nog wel wat jaartjes bij”, aldus de Berghemnaar tot besluit. “We krijgen precies wat we vragen, want elk dossier wordt opgelost. Zo zie je maar: ook de afspraken tussen SVH en ons zijn glashelder!”

En waar kunnen we u mee helpen?

Minnelijke incasso

Heeft u herinneringen en aanmaningen verstuurd maar staat er nog steeds geen geld op uw rekening?

Lees verder

Gerechtelijke incasso

Als een betaling van de debiteur uitblijft, kunnen we een gerechtelijke incasso starten.

Lees verder

Juridisch advies

Heldere afspraken maken, deze communiceren én nakomen: hiermee kunt u conflicten vermijden.

Lees verder

Openstaande rekeningen?

Dat lossen we voor u op. Laat uw gegevens achter, dan bellen we u terug.