Kunnen we u helpen? Bel of mail ons direct

Als medewerkers hun geldzaken niet op orde hebben, merkt u dat aan het gedrag. Aan de prestaties én aan het verzuim. En in sommige gevallen meldt de deurwaarder zich om loonbeslag te leggen. Vervelend voor u, maar vooral voor uw medewerkers. Gelukkig kunnen we helpen.

Onze budgetcoach maakt niet alleen een persoonlijk plan van aanpak, maar biedt ook een luisterend oor. Hierdoor worden de zorgen minder. En groeit de zelfredzaamheid.

Signaleren en stimuleren

Vaak komen problemen pas aan het licht als het al ‘te laat’ is, maar daar willen we verandering in brengen. Vroegsignalering is daarbij belangrijk. Merkt u dat iemand fouten begint te maken of een kort lontje heeft? En vraagt diegene om een voorschot van het salaris? Wellicht speelt er meer dan dat uw medewerker laat zien.

U kunt dan oplossingen aanreiken, zoals een traject met onze budgetcoach. En de persoon in kwestie stimuleren om daar gebruik van te maken. Wellicht zet uw medewerker zelf de stap.

Preventie

Voorkomen is natuurlijk nog beter dan genezen. Maar niet makkelijker. Informeren kan helpen, want daardoor weten medewerkers dat ze érgens terecht kunnen. En het haalt het onderwerp uit de taboesfeer. Een spreekuur van onze budgetcoach bij u is een optie, maar dat werpt mogelijk ook drempels op. Een online aanmeldingsformulier past dan wellicht beter?

U leest het. We kunnen op allerlei manieren helpen. Het is altijd maatwerk.

Onze budgetcoach

Karin van der Meijs is onze budgetcoach. Ze is vaak succesvol, maar niet altijd soms is meer nodig: hulp van een huisarts of bewindvoerder bijvoorbeeld.

 

U kunt contact met haar opnemen via 0412-617460 of door een e-mail te sturen naar info@svhbudgetcoaching.nl.

Presentatie op locatie

Bent u werkgever, teamleider of HR-medewerker? En herkent u geldproblemen, maar ontbreekt het aan handvatten? Tijdens een presentatie op locatie kunnen we deze geven.

Openstaande rekeningen?

Dat lossen we voor u op. Laat uw gegevens achter, dan bellen we u terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.