Kunnen we u helpen? Bel of mail ons direct

Heeft u herinneringen en aanmaningen verstuurd? En ook telefoontjes gepleegd en e-mails verzonden, maar staat er nog steeds geen geld op uw rekening? Dan kunt u met ons een minnelijk incassotraject starten.

Daarbij willen we de gang naar de rechter voorkomen, zodat de kosten laag blijven. Toch stellen we u vooraf de vraag “als onze vreemde ogen ook niet dwingen, wilt u dan procederen?”

Wik-brief: de start van een minnelijke incasso

Hoe dan ook is het zaak dat u eerst een wettelijke incassokosten-brief verstuurt, de wik-brief. Daarin staat dat de debiteur nog veertien dagen de tijd heeft om te betalen, voordat er incassokosten bovenop het verschuldigde bedrag komen. Bereken snel en eenvoudig uw incassokosten.

Daarna beginnen we een kort, maar intensief traject. Zodat het geld op uw rekening komt. Helpt een regeling het doel bereiken? Dan maken we betalingsafspraken.

Download onze gratis wik-brief

Voor ondernemers (excl. BTW).
Voor particulieren en rechtspersonen die niet btw plichtig zijn. (incl. BTW).

Huiswerk op orde

Als een rechtsgang een optie voor u is, bepalen we de tactiek al tijdens de minnelijke incassofase. Te beginnen met een voorbereidend onderzoek waarmee we de verhaalmogelijkheden in kaart brengen. Op basis daarvan volgt een advies. Bestaan er toch nog twijfels over ‘een goede afloop’? dan gaan we op huisbezoek. Zo hebben we ons huiswerk vooraf op orde.

Gerechtelijke incasso

Wanneer de debiteur na herhaaldelijke herinneringen nog steeds niet over de brug komt, starten we met uw toestemming een gerechtelijke incasso.

Openstaande rekeningen?

Dat lossen we voor u op. Laat uw gegevens achter, dan bellen we u terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.