Kunnen we u helpen? Bel of mail ons direct

Heldere afspraken maken, deze communiceren én nakomen: hiermee kunt u conflicten vermijden. Dat klinkt simpel. En dat is het vaak ook. Maar hoe moeten deze afspraken er precies uitzien? Daar kunnen we u bij helpen.

Onze juristen weten precies wat er wel en niet vastgelegd mag worden. En wat er vastgelegd móét worden. Zo kunnen we bijvoorbeeld algemene, betalings- en leveringsvoorwaarden én contracten voor u opstellen. Ook kunnen we bestaande documenten controleren op juridische juistheid.

Intakegesprek bij een conflict

Soms is een geschil onvermijdelijk; en ook dan helpen we u. De zoektocht naar een oplossing begint altijd met een oriënterend intakegesprek, waarin uw rechten en plichten aan bod komen. Vervolgens buigen we ons nog eens goed over de situatie, zodat we de juiste hulp kunnen bieden. Een eenvoudig stappenplan dat u zelf uitvoert, kán de oplossing zijn.

Juridische bijstand

De zaak kan natuurlijk ook veel ingewikkelder zijn. Dan krijgt u juridische bijstand. In de vorm van juridische correspondentie, mediation of tijdens een gerechtelijke procedure. Tijdens dit traject kunnen we een stapje terug doen of voor een schikking gaan. Maar we kunnen ook de aanval kiezen.

Wat de strategie ook wordt: we zullen de processtukken opmaken, zittingen bijwonen en de administratieve afhandeling verzorgen.

Juristen van SVH Gerechtsdeurwaarders

Mr. Ursula van der Linden en Mr. Cine van Heijnsbergen zijn onze juristen. Ze zijn specialist in goederen-, verbintenissen- en huurrecht.

Gratis intake

Een telefonisch intakegesprek is gratis. Als blijkt dat de kwestie meer voeten in aarde heeft, nodigen we u uit. Kiest u voor een persoonlijk gesprek? Dan is het eerste half uur kosteloos.

Openstaande rekeningen?

Dat lossen we voor u op. Laat uw gegevens achter, dan bellen we u terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.