Sommatie - SVH Gerechtsdeurwaarders

Sommatie ontvangen?
Wat nu.

Betaal meteen. Of laat van u horen, zodat we het op kunnen lossen.

Naast schulden oplossen helpen we ze ook voorkomen

Een sommatie is een waarschuwingsbrief, omdat u een rekening nog niet betaald heeft. Lukt het u niet om het geld snel over te maken? Neem dan contact met ons op, zodat we samen tot een goede oplossing kunnen komen. Daarmee zorgt u er voor dat er geen onnodige kosten bijkomen.

Nog beter: betaal meteen.

Ik wil betalen

Via Mijn Dossier kunt u het bedrag ineens overmaken. Lukt dat niet? Vraag dan in Mijn Dossier om een betalingsregeling.

Ik ben het niet eens

Het kan natuurlijk ook zijn dat u het oneens bent met de sommatie. Laat via Mijn Dossier weten waarom. Bewijsdocumenten maken uw zaak natuurlijk sterker. Dat kan bijvoorbeeld een bankafschrift zijn.

Ik wil reageren

Is de rekening volgens u niet juist? Kent u de rekening niet? Of heeft u andere vragen? Neem contact met ons op of bekijk de veelgestelde vragen. Wellicht staat uw antwoord daar al bij.

Regel het snel en gemakkelijk

Klik hier voor meer informatie over Mijn Dossier. Bellen met 0412 – 64 22 33 of mailen via info@svhgerechtsdeurwaarders.nl mag natuurlijk ook.

Veelgestelde vragen

Ik wil betalen. Hoe doe ik dat?

Betalen kan op drie manieren. Hieronder staan de mogelijkheden beschreven.

Via Mijn Dossier

Dat kan via Mijn Dossier. De inloggegevens hiervan heeft u van ons gekregen. Als u ingelogd bent, gaat u naar het dossier dat u wilt afronden. Klik daar op de button ‘betalen’.

Rechtstreeks

Of u maakt het bedrag rechtstreeks over naar NL 65 RABO 0140 8867 29 ten name van SVH Gerechtsdeurwaarders. Daarbij is het belangrijk dat u het dossiernummer als kenmerk bij de betaling invult.

Contant

U kunt het geld ook bij ons op kantoor afgeven. Ons adres is Obrechtstraat 35 in Oss.

Hoe kan ik bezwaar maken tegen een sommatie?

U kunt bezwaar maken via Mijn Dossier. Hier legt u uit waarom u het niet met de sommatie eens bent. Daarbij is het belangrijk dat u bewijs meestuurt. Bijvoorbeeld een kopie van uw bankafschrift als u al betaald heeft.

Het is ook mogelijk om ons een e-mail te sturen of een brief te schrijven. Hier vindt u onze contactgegevens.

Ik ben toegelaten tot de WSNP, maar krijg toch een brief. Wat moet ik doen?

Laat uw bewindvoerder contact met ons opnemen. Ons telefoonnummer is 0412 – 64 22 33.

Ik kan niet in één keer betalen. En nu?

Als het bedrag te hoog is om ineens te betalen, kunt u in veel gevallen een betalingsregeling treffen. Dat kunt u aanvragen via Mijn Dossier. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@svhgerechtsdeurwaarders.nl of bellen via 0412 – 64 22 33.