SRCM gecertificeerd - SVH Gerechtsdeurwaarders

SRCM gecertificeerd

SRCM gecertificeerd Dat zijn wij

SVH Gerechtsdeurwaarders heeft als een van de eerste kantoren in Nederland de SRCM-certificering ontvangen (Social Responsible Credit Management).

Waar een klein kantoor groot in kan zijn. Zo werd over ons geoordeeld tijdens de audit om SRCM gecertificeerd te worden. Een mooi compliment waar we trots op zijn!!

De insteek van de SRCM-norm is dat er bij een schuld gezocht wordt naar een oplossing voor alle partijen. Dat de klant-debiteur perspectief heeft op het oplossen van zijn schuldpositie en dat de schuldeiser zicht heeft op betaling van de openstaande vordering.

Dat doen wij (al jaren) door goed te luisteren. Als eerste naar onze opdrachtgevers voor wie we werken maar ook naar de klant-debiteuren. Wat zijn de mogelijkheden om het dossier zo effectief mogelijk op te lossen, waarbij onze klant krijgt wat hem toekomt en de klant-debiteur niet verder in de problemen of tot het betalen van onnodige kosten wordt gedwongen. Door de juiste vragen te stellen en echt in gesprek te gaan met elkaar komen we tot oplossingen die recht doen aan de situatie van iedereen, dat is onze kracht.

De SRCM-certificering hebben we nu gerealiseerd. Wat niet wil zeggen dat we op het eindpunt zijn. We hebben nog volop plannen en blijven in beweging om ons steeds verder te verbeteren.