Dwangbevel - SVH Gerechtsdeurwaarders

Dwangbevel ontvangen?
Wat nu.

Betaal zo snel mogelijk, zodat beslaglegging niet nodig is.

Naast schulden oplossen helpen we ze ook voorkomen

Is een namens de overheid uitgegeven schriftelijk bevel. Het staat gelijk aan een vonnis, alleen is er geen rechter voor nodig.

De deurwaarder is bij u langs geweest en heeft het dwangbevel afgegeven. U moet nu betalen.

Ik wil betalen

Maak snel het verschuldigde bedrag via Mijn Dossier over om beslaglegging te voorkomen. Wilt u alsnog een betalingsregeling treffen? Ook dat vraagt u via Mijn Dossier aan.

Ik ben het niet eens

Bent u het oneens met de vordering? Dan is het verstandig om professionele hulp in te schakelen. Vraag bijvoorbeeld uw rechtsbijstandverzekering, een deurwaarder of een advocaat om advies. Of informeer gratis bij het Juridisch Loket.

Schuldsanering of WSNP

Zit u in de schuldsanering? Laat uw hulpverlener dan een e-mail sturen. Als u bent toegelaten tot de WSNP, kan uw bewindvoerder dit doen.

Regel het snel en gemakkelijk
via Mijn Dossier

Klik hier om meteen naar Mijn Dossier te gaan. Bellen met 0412 – 64 22 33 of mailen via info@svhgerechtsdeurwaarders.nl mag natuurlijk ook.

Veelgestelde vragen

Ik wil betalen. Hoe doe ik dat?

Betalen kan op drie manieren. Hieronder staan de mogelijkheden beschreven.

Via Mijn Dossier

Dat kan via Mijn Dossier. De inloggegevens hiervan heeft u van ons gekregen. Als u ingelogd bent, gaat u naar het dossier dat u wilt afronden. Klik daar op de button ‘betalen’.

Rechtstreeks

Of u maakt het bedrag rechtstreeks over naar NL 65 RABO 0140 8867 29 ten name van SVH Gerechtsdeurwaarders. Daarbij is het belangrijk dat u het dossiernummer als kenmerk bij de betaling invult.

Contant

U kunt het geld ook bij ons op kantoor afgeven. Ons adres is Obrechtstraat 35 in Oss.

Ik ben het niet eens met een dwangbevel. En nu?

In het dwangbevel staat precies wat u kunt doen. U vindt deze informatie onder het kopje ‘informatie over het dwangbevel’. Meestal op de achterkant van het dwangbevel. Gaat u actie ondernemen? Laat het ons dan ook weten via info@svhgerechtsdeurwaarders.nl of 0412 – 64 22 33.

Ik ben het niet eens met een vonnis. Wat kan ik doen?

Als u het niet eens bent met de uitspraak van de rechter kunt u in verzet of in hoger beroep gaan. Bent u dit van plan? Laat het ons meteen weten via info@svhgerechtsdeurwaarders.nl of 0412 – 64 22 33.

In verzet

Heeft u de rechter niet laten weten dat u het oneens bent met de inhoud van de dagvaarding? Dan is er sprake van een verstekvonnis en kunt u in verzet gaan. Ditmaal dagvaart u de schuldeiser. Het opstellen van zo’n dagvaarding is niet makkelijk. Daarom is het verstandig om een professional in te schakelen. Vraag bijvoorbeeld uw rechtsbijstandverzekering, een deurwaarder of een advocaat om advies. Of informeer gratis bij het Juridisch Loket.

In hoger beroep

Bent u wel komen opdagen bij de rechter, maar heeft u geen gelijk gekregen? En is de vordering van de eiser hoger dan € 1.750,00? Dan kunt u in hoger beroep gaan. Daarbij moet u een advocaat inschakelen.

Let op!

De meeste vonnissen worden door de rechter ‘uitvoerbaar bij voorraad’ verklaard. Dat betekent dat de eiser de betaling toch kan afdwingen door bijvoorbeeld beslaglegging. Ook al gaat u in verzet of in beroep.

Ik ben toegelaten tot de WSNP, maar krijg toch een brief. Wat moet ik doen?

Laat uw bewindvoerder contact met ons opnemen. Ons telefoonnummer is 0412 – 64 22 33.